Η ΑΜΕΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΟΣ

Ο πόνος είναι ο συναγερμός του σώματός μας όταν κάποιες λειτουργίες του δεν είναι φυσιολογικές. Είναι απλούστατα η φυσική μας άμυνα που δημιουργεί συμπτώματα πόνου για να μην καταλήξουμε σε μόνιμες βλάβες.

 • Πόνος στην Μέση (Οσφυαλγία)
 • Πόνος στον Αυχένα και Ώμους
 • Πόνος στο Κεφάλι και Ημικρανίες
 • Πόνος στα Άκρα (πόδια και χέρια)
 • Πόνος από Αρθριτικά και χρόνια Δυσκαμψία
 • Πόνος από Σκολίωση, Κύφωση, Λόρδωση
 • Πόνος λόγω Άθλησης ή Τραυματισμού
 • Πόνος από Υπερκόπωση ή Υπερένταση
 • Πόνος Περιόδου και Εγκυμοσύνσης

Η Οστεοπαθολογία - Χειροπρακτική μπορεί να αποκαταστήσει άμεσα τα νευρομυοσκελετικά σας πρόβλήματα. Η θεραπεία βασίζεται σε ειδικούς χειρισμούς δια χειρός που εφαρμόζονται στην παθούσα περιοχή. Σε παθήσεις σπονδυλικής στήλης συνηθίζεται η ανάταξη και διόρθωση σπονδύλων με την τεχνική της χειροπρακτικής.
Πρόκεται για μια ειδικότητα εναλλακτικής ιατρικής που δεν στηρίζεται μεν σε φαρμακευτική αγωγή αλλά συνεργάζεται με τις ειδικότητες της κλασσικής ιατρικής.

Εάν ο πόνος σας είναι χρόνιος και δεν μπορείτε να απαλλαχθείτε, εμπιστευθείτε την οστεοπαθολογία, που είναι ευρέως διαδεδομένη σε Ευρώπη και Αμερική, λόγω των άμεσων και ορατών αποτελεσμάτων της.


ΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟΣΤΕΟΠΑΘΗΤΙΚΟΥ-ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

Τα χέρια είναι τα κύρια εργαλεία δουλειάς του χειροπράκτη, καθώς τα χρησιμοποιεί για να εντοπίσει τον πόνο και να διαγνώσει το πρόβλημά σας. Τα δεξιότεχνα χέρια του μπορούν να σας γιατρέψουν και παράλληλα σας παρέχουν με συμπόνια το ανθρώπινο άγγιγμα ώστε να σας πείσουν για το πραγματικό του ενδιαφέρον για την υγεία σας.

Ο χειροπράκτης αφιερώνεται στον σκοπό του ο οποίος δεν είναι άλλος από το να σας βοηθήσει να ζείτε όσο καλύτερα γίνεται καθώς με την θεραπεία που σας προσφέρει καταφέρνει να διατηρεί την υγεία σας στα μυοσκελετικά προβλήματά σας.

Ανεξάρτητα από την ηλικία ή την σοβαρότητα του προβλήματός σας ή ακόμα και στην περίπτωση που δεν αντιμετωπίζετε κάποια πάθηση στην σπονδυλική στήλη, η προγραμματισμένη φροντίδα από τον ειδικό θα σας εξασφαλίσει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η χειροπρακτική θεραπεία και ανακουφίζει τον πόνο σας αλλά και συμβάλει στην διατήρηση της γενικότερης υγείας σας μέσω της φροντίδας και της αποκατάστασης του προβλήματός σας. Η υγιής λειτουργία της σπονδυλικής στήλης εξασφαλίζει άλλωστε την γενικότερη υγεία σας ώστε να αποφύγετε μελλοντικά την επανεμφάνιση του προβλήματός σας, τον πόνο ή την κάκωση των σπονδύλων.Ο ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΟΣ

Ο χειροπράκτης είναι πλήρως καταρτισμένος να σας παρέχει άριστη ποιότητα φροντίδας. Έχει σπουδάσει οκτώ χρόνια, συγκεκριμένα πρώτα τέσσερα χρόνια βιολογία και τέσσερα επόμενο χρόνια χειροπρακτική. Κατά την διάρκεια των σπουδών ακολούθησε υποχρεωτική κλινική παρουσία και απασχόληση σε χειροπρακτική κλινική στην Νέα Υόρκη και έχει εξεταστεί εκτενέστερα για την ολοκλήρωση και παραλαβή πτυχίου και έπειτα για την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος. Συνεχώς εξελλίσεται και παρακολουθώντας την πρόοδο που αφορά την υγεία σας.ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Αυτές περιλαμβάνουν την φροντίδα σπονδυλικής στήλης σας καθώς και άλλα όπως:

 • πρακτική αξιολόγηση της σπονδυλικής στήλης και των άκρων
 • σχεδίαση προσωπικού προγράμματος φροντίδας που περιλαμβάνει την εξέταση της σπονδυλικής στήλης, δαιτροφικές συμβουλές και σωματική άσκηση
 • προσωπική θεραπεία με διαρθώσεις ή ασκήσεις ανάλογα με τα συγκεκριμένα προβλήματα σπονδύλων που αντιμετωπίζουμε

 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ D.C., BA Science


Οστεοπαθητικός - Dr. Χειροπρακτικής ΗΠΑ
Email: drvagelis2000@yahoo.com
Τηλ.: 2310 424 817
Ηροδότου 1 με Αιγαίου,
Βυζάντιο
ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Designed by


Ezstore.gr